Információk / Életfogytiglani aktualizálás

TÉRKÉPEK NAPRAKÉSZEN EGY ÉLETEN ÁT

Tisztelt felhasználók,

A Smailo a térképek életre szóló aktualizálását kínálja a Mireo Don’t Panic navigációs szoftverrel és az LMU (Lifetime Map Updates  – Térképek aktualizálása egy életen át) opcióval együtt megvásárolt készülékekhez.

Ön évente 2 ingyenes térkép frissítésben részesülhet mindaddig, amíg a termelo új tartalmat kínáló térképet bocsát rendelkezésre. A Lifetime Map Updates szolgáltatást a termék teljes élettartama alatt használhatja vagy mindaddig, amíg a Mireo navigációs szoftver gyártója ilyen adatokat szolgáltat.

Jelen pillanatban letöltheto a 2017.06-os térkép változat.

FONTOS!

Annak érdekében, hogy installálni tudja az új állományokat, kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:
1.  A Dontpanic-> Beállítások -> Szériaszámok navigációs szoftver menüjében 67 jelbol álló kódot fog találni.

 

2.    Kattintson a https://partners.mireo.hr/crm/ linkre és az “Enter your device ID” mezobe írja be a 67 jelet. Kattintson a “Find Updates” gombra (a beírt kódtól jobbra).

3.    Kattintson a “Download all licences for this update” gombra.4.    Figyelem: Önnél már installálva van a Don’t Panic 4.78-as szoftver verzió, NEM szükséges frissítenie ezt a verziót!
5.    Zárja be a Dontpanic navigációs applikációt.
6.    Törölje a Dontpanic/Maps könyvtár minden állományát az Ön készülékén.
7.    Csomagolja ki a letöltött licences.zip állományt, és másolja be a Dontpanic/Maps alkönyvtárba az összes így kapott állományt, kivéve a Dontpanic.mcp nevut. A fent említett állományt át kell másolni a Dontpanic alkönyvtárba, helyettesítve a létezo állományt.
8.    Töltse le a térkép állományokat a “download file” gombra kattintva minden egyes országra külön-külön és másolja az összes letöltött állományt ugyanabba a Dontpanic/maps alkönyvtárba.9.     Indítsa el a Navigációs applikációt.