Vásárlás menete

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el a Vásárlási feltételek és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház üzemeltetője:

 • AROBS Pannonia Software Kft.
 • Adószám: 23339163-2-43
 • Cégjegyzékszám: 01-09-960881
 • Számlaszám: 10800007-20000000-11773001(Citibank)
 • Cím: 1191 Budapest, Üllői út 206.

1., Rendelés, vásárlás

A web áruházban feltüntetett ára, Általános Forgalmi Adóval növelt végfelhasználói árak. A forgalmazott termékek, kizárólag új, bontatlan eredeti csomagolású garanciális termékek.

Regisztráció:

A web áruházban megrendelés leadásához regisztrációra van szükség, melyet az oldal jobb felső sarkában tehet meg. A web áruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban. A regisztráció elfogadásával a Vásárló az Vásárlási feltételek elfogadja!

A rendszer a megrendelés jóváhagyása után küld egy automatikus visszaigazolást, hogy a megrendelése elküldésre került. A megrendelés befogadásáról, illetve a szállítás várható időpontjáról e-mailben tájékoztatjuk.

A megrendelések feladása elektronikus úton, a http://www.smailo.hu weboldalon keresztül a nap 24 órájában lehetséges. Hétvégén és ünnepnapokon beérkezett elektronikus megrendelések feldolgozása az azt követő első munkanapon történik. A rendszer a megrendelés beérkezését követően automatikus válaszlevelet küld, ezzel jelezve, hogy a megrendelést fogadta. Ha ez a visszaigazoló elektronikus levél nem érkezik meg Önhöz, akkor a rendelés nem jutott el rendszerünkbe. A megrendelések feldolgozásakor minden esetben, telefonon vagy elektronikus levélen keresztül, egyeztetés történik a vásárlóval, ezért kérjük, hogy rendelésekor telefonos elérhetőséget is adjon meg a gyorsabb ügyintézés érdekében..

Az áruházban feltüntetett árak, érvényes fogyasztói árak. Amennyiben technikai hiba,illetve a valutaárfolyamok változás miatt téves ár jelenik meg a web áruházban, az áru elküldése előtt telefonon, illetve elektronikus levélben megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket az egyeztetésig nem tekintjük érvényesnek.

A web áruházban megrendelt termékek ára változhatnak! Ez lehet áremelkedés és árcsökkenés is. Az árváltozás oka lehet beszállítói vagy gyártói ármódosítás, illetve árfolyam ingadozás is.

A szállítás lehetséges formái:

 • - Futárszolgálattal előreutalás esetén,országosan.

Amennyiben, a megrendelt termék ellenértéke nem érkezik meg a 4. nap reggeléig bankszámlánkra, a megrendelést töröljük, hacsak nincs külön visszajelzés a vásárló részéről ennek meghosszabbítására.

A megrendelések feldolgozása és az megrendelt termék beszerzése az alábbiak szerint történik:

A befutó megrendeléseket Cégünk feldolgozza, és terméket Partnereinknél megrendeli. Előreutalás esetén, a megrendelt termék árát és a szállítás költségét az alábbi bankszámlaszámra kérjük átutalni, a közleményben a rendelési kód feltüntetésével:

 • AROBS Pannonia Software Kft.
 • Számlaszám: 10800007-20000000-11773001 (Citibank)

Amennyiben a termék és a szállítási költség Cégünk bankszámla számára megérkezik, a terméket másnap szállításra átadjuk a választott csomagküldő Cégnek.

A termék feladása hétvégén szünetel. A megrendelés időpontjában raktáron nem lévő, de általunk beszerezhető árukra is veszünk fel rendelést, de a teljesítés a beszerzési lehetőségektől függ.2.,Szállítási, fizetési feltételek

A termék kiszállítás időpontja a utalás beérkezésétől számított 3-4 munkanap. Ha nincs raktáron a megrendelt termék, akkor a szállítás előrelátható időpontjáról telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk ügyfeleinket.

Munkaszüneti napokon kiszállítás nincs.

Szállítási lehetőségek

Futárszolgálat:

A megrendelt termék várható szállítási költségét, a rendelési folyamatban pontosan be lehet állítani.

A 0,1 kg-50 kg közötti csomagokat, előreutalás esetén, futárszolgálattal tudjuk küldeni, az alábbiak szerint:

Átvételkor szíveskedjen ellenőrizni a kézbesítő előtt a csomag sértetlenségét. Ha sérülést talál, ne vegye át a csomagot, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral. A csomag fizikai sérüléséről utólagos reklamációt jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.3.,Elállási jog

A vásárló elállási jogát a 17/1999. (II. 5.) számú "Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről" szabályozza. Minden, interneten keresztül vásárlónak a vásárlástól számított 8 munkanapon belül elállási joga van, mely a következő feltételek mellett vehető igénybe:

 • - Az elállási jog minden árura vonatkozik, mely bontatlan, illetve bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza.
 • - Az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre nem vonatkozik.
 • - A vásárlónak elállásra vonatkozó igényét elektronikus levélben, személyesen vagy telefonon keresztül kell bejelentenie.
 • - Futárszolgálattal vagy postai úton visszajuttatott áru esetében legkésőbb az elállást követő 30 napon belül történik az összeg visszautalása.
 • - A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségre, illetve az áru visszajuttatásának költségére sem, ezek a megrendelőt terhelik.
 • - Ha a termékről felbontás után, a futár jelenlétében kiderül, hogy bizonyíthatóan sérült, és ennek keletkezése az áru átvételét megelőzően történt, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. A termék sérülését a futárral felvetetett jegyzőkönyvvel lehet igazolni.


4. ,Adatvédelem

Az AROBS Pannonia Software Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja azokat tovább.Adatainak kezelésekor LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.