Rólunk

A SMAILORÓL – MOBIL APPLIKÁCIÓS SOFTWARE MEGOLDÁSOK

A Smailo a 100%-ban román tokével muködo, a mobil applikációs software fejlesztésére szakosodott  Arobs Transilvania Software egyik brandje, a cég továbbá a gépkocsi-flották lokalizálásával és menedzsmentjével, mobil terminálok  SFA és CRM megoldásaival is foglalkozik.

A 2008-as év április havában piacra dobott Smailo az elso román GPS navigációs rendszer brandje, amely a fogyasztóknak a GPS navigációs  igényei következtében, illetve az AROBS  ama óhaja következtében jelent meg,  miszerint konszolidálni kívánta pozícióját a beépített GPS-eszközök piacán.

A kép és a hang kivételes minoségének, továbbá a korszeru technológiai funkcióknak köszönhetoen a Smailo HD  és a Smailo HDx termékcsaládok egyéni és pihenteto tapasztalatot ígérnek a navigáció idejére. Ezeket a termékeket azért hoztuk létre, hogy a gépkocsivezetoknek egyetlen nagivációs rendszer keretében  adjuk meg mindazt, amire vágynak. A Smailo GPS navigációs rendszerek támogatnak téged abban, hogy biztosan, hatékonyan és stílusosan érj el A pontból B pontba.

Ahhoz, hogy a vezetés közben átélt tapasztalat érdekes és ugyanakkor pihenteto is legyen, a Smailo 3 eszközt javasol a gépkocsi infotainment-jéhez: Radio & MP3 Auto Playert, autós videókamerát  és  Bluetooth-os car kiteket.

Smailo Sponsor CNR Echipaj Titi Aur
A legnagyobb kihívás az Android táblagépektol  érkezett: 7 olyan modellt dobtak piacra, amelyek eleget tudnak tenni a modern internet-felhasználó napi kihívásainak.
 
Az adrenalin-termelo sportok kedveloit sem felejtettük el, hiszen olyan videokamerákat bocsátunk a rendelkezésükre, amelyek bármilyen outdoor típusú kalandot fel tudnak venni.  
Az (2010-es és 2011-es) Országos Raliversenybe való bekapcsolódásunk által támogattuk a Titi Aur / Borbély Károly csapatot, és ez egyúttal a brand láthatóvá válását és értékelését is jelentette.

A Smailo brand eszközei megtalálhatóak a következo elektronikus és villamos háztartási gépeket forgalmazó üzletláncokban is: Altex, Domo, Flanco, Media Galaxy, továbbá az Auchan, Carrefour, Cora hipermarketekben, a   Germanos, Orange  GSM dealer-eknél, a cel.ro, e-Mag, evomag.ro pcgarage.ro online újságokban vagy más helyi partnereknél.

A cég elnevezése: AROBS  Transilvania Software R.T.

Adószáma: RO11291045

Kereskedelmi Nyilvántartó Hivatali száma: J12/1845/1998

Törzstoke: 100.000  lej

Székhelye: Kolozsvár, Donáth út 11. szám M4-es tömbház 3-as lépcso, 28-as lakrész

Bankszámla száma: RO 13 BTRL 0130 1202 9211 03XX 

Transilvania Bank Kolozsvári fiókja