A legkeresettebb GPS-es navigációs rendszer

4.3"-es touchscreen képernyő, nagy teljesítményű GPS vevő, Multimédia lejátszó, POI kamerák által korszerűsített adatbázis és radar.

Ha egy gyors és biztos navigációt akar megvalósítani, a Smailo HD 4.3 a megoldás. A 4.3" átlójú wide (széles) képernyő biztosítja a követendő útvonal érthető kijelzését, magába foglalva a térkép részleteit és az útmutatásokat is. A képernyő szimpla érintésével vezessék be a célpontot és a Smailo HD 4.3 28 nyelven irányítja Önt lépésről lépésre.

A szuper slim formájának és lekerekített sarkainak köszönhetően könnyen zsebben vagy táskában süllyeszthető és Gyalogjáró modulusban kell használni abban az esetben, amikor lépésben akarják felfedezni a városokat és környéket. Részleteiben láthatnak minden manővert az útvonalról, nézhetnek képeket és video sorozatokat, akkor is, ha a forgalomban rekedtek, vagy ha szünetet tartanak egy parkolóban, kellemes tapasztalattá változtatva át ezzel a navigációt.

Köszönhetően a GPS MediaTek vevőkészülék kiváló teljesítményének, a GPS jel azonnal vételezhető abban a percben, ahogy a navigációs rendszer be lett indítva

A címek intelligens keresése gyorsan történik, az utca és a város nevének automata kiegészítésének a funkciója csak értelmes betűkombinációkat írja ki, tehát a valós címeket.
A " Forgalmi Sáv Tanácsadás" funkció irányítja Önöket az ismeretlen több opciójú útkereszteződésekben, tisztán tünteti fel a forgalmi jeleket, a következő irányváltoztatásig levő távolságot, az útkereszteződés sémáját, feltüntetve a helyes sávot jelző nyilakat.