Smailo HD 5.0 (no map)

Gyártó: Smailo
Termék: Smailo HD 5.0 (no map)
Garancia: 2 év
Elérhetőség:
Van raktáron

Ár: 20 800 Ft (16 378 Ft + áfa)


Kosárba!

Térkép nélküli verzió!

5"-es képernyő, DUN Bluetooth, FM adó, Multimédia lejátszó, legújabb Full Europa és Magyarország térkép.

A Smailo HD 5.0-ös navigációs rendszer összegezi az elegáns és szuperslim design-t egy csomó intelligens funkcióval, melyek rendeltetése a legigényesebb követelmények kielégítése.

Az 5 "-ös lapos képernyő egy kiváló minőségű képet nyújt . Részletekben látható az útvonal minden egyes művelete, képeket és video sorozatokat nézhetnek, akkor is, ha a forgalomban rekedtek, vagy ha szünetet tartanak egy parkolóban, ezzel egy kellemes tapasztalattá alakítva át a navigációt.

Köszönhetően a GPS MediaTek vevőkészülék kíváló teljesítményének a GPS jel vétele pillanatokon belül történik meg,. Így Önök pillanatokon belől útra készen állnak.

A címek intelligens keresése gyorsan történik, az utca és a városnév automata kiegészítésének a funkciójánál csak azok a betűkombinációk íródnak ki, amelyeknek értelme van, tehát a valós címek. Az ismeretlen útkereszteződésekben a” Forgalmi Sáv Tanácsadás" funkció irányít, melynek több opciója lévén, tisztán tünteti fel a forgalmi jeleket, a következő irányváltoztatásig levő távolságot, a kereszteződés sémáját, feltüntetve a helyes sávot jelző nyilakat is.

Azok, akik gyakran használják a mobil telefont a kocsiban, értékelni fogják a Bluetooth modulust. Telefonálhatnak anélkül, hogy a kezeiket levennék a kormányról, de ugyanakkor figyelmük az útra van fókuszolva. A DUN profilt használva a telefonon keresztül az internetre kapcsolódhatnak. Az FM adón keresztül a kocsi sztereó rendszerébe helyeződnek át a hangvezénylések, az MP3-sok és az audio book-ok.

A GPS Smailo HD 5.0 navigátorba a legidőszerűebb térképek vannak előtelepítve, egy 28 osztályba csoportosított Érdekpontokat tartalmazó adatbázissal együtt


44 európai ország aktualizált térképe:

Albánia, Andorra, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Vatikán Állam, Horvátország, Dánia, Svájc, Észtország, Finnország, Volt Jugoszláv Köztársaság, Macedónia, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Nagy-Britannia, Moldova, Monaco, Montenegró, Norvégia, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Cseh Köztársaság, Románia, San Marino, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajna, Magyarország.

Méret 5"
Színárnyalatok száma 65 000
Felbontás 480*272
Típus TFT LCD Anti-reflex
Processzor
Típus Mediatek 3351
Órajel 468Mhz
Memória
Belső memória 64MB DDR2
Háttértár 4GB flash
Bővítés MicroSD kártya
Multimédia
Hangszóró van
Mikrofon van
Támogatott video formátumok MV9, DIVX 5.0, 4.0, 3.11, XVID és MPEG2
Támogatott audió formátumok WMA, MP3
Támogatott kép formátumok JPG, BMP
Interfész
Audió bemenet 2.5mm sztereó jack csatlakozó
USB Mini USB 2.0
Adatátvitel
GPS vevő Beépített, Mediatek MT 3328 / 22 csatorna
WiFi nincs
Bluetooth DUN
TMC nincs
Szoftver
Operációs rendszer Microsoft WinCE 6.0
Extrák Beépített FM rádió
Egyebek
Akkumulátor 3.7V újratölthető Li-Polymer 900mAH
Súly  
Méret 128mm x 82mm x 12mm
Színek  
  • Szélvédőre fogható tapadókorongos tartó vagy műszerfal adapter
  • 12/24 V-os autóstöltő
  • Mini USB Szinkronkábel
  • Stylus
  • Védőhuzat
  • Magyar nyelvű használati útmutató
  • Gyorshasználati útmutató