»
Termékek » Bluetoothos autós szett » Smailo Cool Music BT03

Smailo Cool Music BT03

A Smailo Cool Music BT03 korszeru hands-free rendszer, amely által hívást fogadhatsz és telefonon beszélhetsz vezetés közben anélkül, hogy pénzbírságot kockáztatnál vagy ne tudnál figyelni az útra.
Bármilyen, Bluetooth funkcióval ellátott telefonnal kompatibilis
Visszhang elhárítási DSP funkció
12 óráig terjedő beszélgetési idő
Zene lejátszása Bluetooth-on

Car Kit Bluetooth Smailo Cool Music
12899.00 huf (ÁFA-val)

A Bluetooth funkciót használva csatlakoztatod kompatibilis okostelefonodat, és egyetlen gombnyomással hívást fogadhatsz vagy tasíthatsz el, hívhatod az utolsó számot. Kényelmed érdekében a készülék hangosan elsorolja a menüt, valamint a telefonszámokat, amelyekről hívásod érkezik. A Bluetooth funkciónak köszönhetően hozzáférsz a mobiltelefonon tárolt kedvenc dallamokhoz és kényelmesen meghallgathatod őket az autóban.
A visszhang és az alapzaj csökkentését szolgáló DSP (Digital Sound Processing) funkcióval ellátott, jó minőségű beépített mikrofonnal felszerelt Smailo Cool Music BT03 Bluetoothos autós szett full duplex hangminőséget biztosít. Használható autós hendsfree szettként, valamint konferenca interfonként amikor otthon vagy az irodábn tartózkodsz.
A Multipoint tehnológiával felszerelt Smailo Cool Music BT03 Bluetoothos autós szett két telefon egyidejű kapcsolódását teszi lehetővé. Hasznos és gyakorlatias funkció azok számára, akik két telefonkészüléket használnak, egy személyeset és egy szolgálatit. Egyetlen fontos hívást sem veszítesz el, miközben mindkét kezeddel vezetsz és az utat figyeled.