»
Termékek » GPS 4.3 inches képernyovel » Smailo Joy LMU

Smailo Joy LMU

A Smailo Joy LMU-val gyorsan, nyugodtan és biztonságban navigálsz az intelligens futófunkcióknak köszönhetoen.
4.3 inches (10,9 cm) képernyő
8 GB memória
Mireo Don't Panic navigációs rendszer
Navigáció Európa 48 országában

Smailo Joy FEU LMU
0.00 huf (ÁFA-val)

Smailo ingyen kínálja a térképek frissítését egész életedben. Tehát mindig a legújabb térképekkel indulsz útnak és nyugodtan navigálsz Európa 48 országának bármelyikében.
Az előzetesen installált Érdekes Pontok nagy számának köszönhetően könnyen megtalálsz bármilyen turisztikai látványosságot, múzeumoktól, színházaktól, bevásárlóközpontoktól bankautomatákig és bankokig, 29 kategóriába sorolva, címmel és telefonszámokkal együtt.
Világosan megjelenítheted a tervezett útvonalat, mindig tudod, melyik haladási sávban tartózkodsz és lehetőséged van idejében kiválasztani az irányt. A GPS vizuálisan és hanggal figyelmeztet a sebességkorlátozás meghaladásakor és a rögzített radarkészülékek közelében, fokozott biztonságot kínálva az utazás során.

Műszaki megjegyzések
Hardware  
Processzor Mstar 2531 / 800 MHz
GPS modul Mediatek MT 3328 / 22 csatorna
Memória  
Memória RAM 128 MB
Memória ROM 8GB flash
Memóriakártya Micro SD (16 GB-ig)
Kijelző  
Képernyő típusa 4.3 inch TFT LCD
A hibás pixelek politikáját lásd itt.
Felbontás 480 x 272 pixel
Kijelzés módja landscape
Elem típusa 3.7 újratölthető Li-Polymer 900mAh
Elem kapacitása 900mAH
Bluetooth Van
Wireless Nincs
Infravörös port Nincs
USB 2.0 USB
Fényképezőgép Nincs
Beépített hangszórók
Fejhallgató bemenet 2.5 mm Stereo Jack
FM transzmitter Nincs
Számítógép Van
Mértékegység átváltó Van
Méretek (WxHxD) 11,8 x 7,3 x 1,2 cm
Szoftver / Multimédia  
Operációs rendszer WinCE 6.0
Videó lejátszás ASF, AVI, WMV, 3GP, MP4, FLV
Fénykép megjelenítés JPG, BMP, PNG
Hang lejátszás MP3, WMA
eBook olvasó .TXT
Navigációs szoftver Mireo Don't Panic

Térképek

Európa - 48 ország

Albánia, Andorra, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Dánia, Svájc, Észtország, Finnország, Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxembourg, Nagy Britannia, Moldova Köztársaság, Monacó, Montenegró, Norvégia, Hollandia, Lengyelország, Porgutália, Cseh Köztársaság, Románia, San Marinó, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajna, Magyarország, Vatikán

Az applikáció az OpenStreetMap (www.osm.org ) projekt keretében található térképek adatait használja. Románia térképét a Suncart helyi termelő szállítja.

Smailo ingyen kínálja a térképek frissítését a Mireo Don't Panic navigációs szoftverrel és az LMU opcióval (Lifetima Map Updates - A térképek életreszóló frissítése) megvásárolt készülékekre. Ön évente legfeljebb 2 alkalommal ingyen frissítheti a térképeket mindaddig, amíg a termelő újabb térképeket bocsát rendelkezésre. A Lifetime Map Updates jár Önnek a termék teljes élettartamára vonatkozóan vagy mindaddig, amíg léteznek adatok a Mireo navigációs rendszer szoftverének gyártójától. További részletek itt .