»
Termékek » GPS 5.0 inches képernyovel » Smailo HD 5.0 LMU

Smailo HD 5.0 LMU

A Smailo HD 5.0 LMU navigációs rendszer segít, hogy gyorsan és biztonságosan eljusson A pontból B pontba.
5 inches (12,7 cm) képernyő
8 GB memória
Mireo Don't Panic navigációs szoftver
Térképek életre szóló felfrissítése

Smailo HD 5.0 FEU LMU
0.00 huf (ÁFA-val)

A címek intelligens keresése gyors, és az utca vagy város nevének automatikus kitöltési funkciója sak értelmes betűkombinűciókat jelenít meg, vagyis valós címeket. A „Közlekedési Sáv Asszisztencia” eligazít az ismeretlen útkereszteződésekben, több opciót kínálva, és egyértelműen megjelenítve a közlekedési jelzéseket, a következő irányváltásig hátralevő távolságot, az útkereszteződés vázlatát, a helyes sávot mutató nyilakkal együtt.
Az 5 inches átmérőjű lapos képernyő kiváló képminőséget kínál. Részletesen látható az útvonal minden manőverezése, fényképeket és videórészleteket nézhet akár a forgalomban vesztegel vagy egy parkolóban tart szünetet, így kellemes élménnyé változtatva a navigálást. Smailo HD 5.0 a kijelző legfinomabb érintésére reagál, a felszereléshez tartozó érintőképernyős technológiának köszönhetően.
A Bluetooth modult azok értékelik majd, akik gyakran használják az autóban a mobiltelefont. Hívásokat fogadhat és kezdeményezhet anélkül, hogy elengedné a kormánykereket, figyelmét az útra összpontosítva. Továbbá a Dun profil révén mobiltelefonjával internetre csatlakozhat. az FM transzmitter által a hangrendelkezések, az MP3-asok és a hangoskönyvek átkerülnek az autó sztereó rendszerébe.
A Smailo ingyen kínálja a térképek életre szóló felfrissítését. Tehát mindig a legújabb térképekkel indul útnak és nyugodtan navigál Európa 48 országának bármelyikében.
Műszaki megjegyzések
Processzor  
Modell MStar 2531 ARM Cortex A7-es
Frekvencia 800Mhz
GPS receptor Beépített Mediatek MT 3328/22 csatorna
RAM 128 MB DDR RAM
ROM 8 GB NAND flash ROM
Kijelző  
Képernyő átmérője 5.0 inch (12,7 cm)
Képernyő típusa TFT LCD
Felbontás - 480 x 272 pixel
Kijelző módja Landscape
Ellátás  
Elem típusa 3.7 újratölthető Li-Polymer 900mAh
Elem kapacitása 1050 mAh
Portok  
Hang kimenet 2.5mm Stereo Jack
USB 2.0 MiniUSB
Memóriakártya MicroSD (max. 16GB)
Kommunikáció Bluetooth DUN-nal
Szoftver / Multimédia  
Operációs rendszer Microsoft CE 6.0 rendszer
Videó lejátszás MPG-1 up to 720x576, 1.8M, 25fps, mp2djt.mpg, WMV, ASF, AVI,3GP, DAT, MOV, MP4 RM/RMVB
Hang lejátszás WMA, MP3
Fénykép megjelenítés JPG, BMP
FM transzmitter Van
Számítógép Van
Mértékegység átváltó Van
Navigációs szoftver Mireo Don't Panic
Méretek (WxHxD) 12,8 x 8,2 x 1,2 cm
Kellékek a csomagban Tapadókorongos csatlakozás szélvédőre, 12/24 voltos autós töltő, USB kábel, román nyelvű használati utasítás
Térképek
Európa - 48 ország
Albánia, Andorra, Ausztria, Fehéroroszország, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Dánia, Svájc, Észtország, Finnország, Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság, Oroszország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Írország, Izland, Olaszország, Koszovó, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxembourg, Málta, Nagy Britannia, Moldova Köztársaság, Monacó, Montenegró, Norvégia, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Cseh Köztársaság, Románia, San Marinó, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Törökország, Ukrajna, Magyarország, Vatikán
Az applikáció az OpenStreetMap (www.osm.org) projekt keretében található térképek adatait használja. Románia térképét a Suncart helyi termelő szállítja.
Smailo ingyen kínálja a térképek frissítését a Mireo Don't Panic navigációs szoftverrel és az LMU opcióval (Lifetima Map Updates - A térképek életreszóló frissítése) megvásárolt készülékekre. Ön évente legfeljebb 2 alkalommal ingyen frissítheti a térképeket mindaddig, amíg a termelő újabb térképeket bocsát rendelkezésre. A Lifetime Map Updates jár Önnek a termék teljes élettartamára vonatkozóan vagy mindaddig, amíg léteznek adatok a Mireo navigációs rendszer szoftverének gyártójától. További részletek itt.